Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Därför överprövar vi Västra Götalands upphandling av livsmedel

Martin & Servera har identifierat felaktigheter i den genomförda anbudsutvärderingen. Felen består bland annat i att produkter som offererats av konkurrenter inte påförts belastningspris, trots att de inte möter uppställda krav. Det finns också ett antal produktpositioner där vi anser att Martin & Serveras anbud felaktigt påförts belastningspriser. 

Vår bedömning är att anbudsutvärderingen fått ett annat resultat än om utvärdering gjorts på ett korrekt sätt. Martin & Servera överprövar därför Västra Götalands Läns Landstings upphandling av livsmedel – delområde kolonial, fryst och kylvaror.

Ämnen

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm