Gå direkt till innehåll
Nytt gemensamt EMV

Nyhet -

Nytt gemensamt EMV

Kristina Ossmark, marknadschef, säger: - Den nya logotypen representerar fusionen och vårt nya gemensamma bolag, Martin & Servera. Det står för alla de mervärden som vi adderar till produkterna genom vårt långsiktiga arbete med ansvarsfullt företagande.

- Vi ställer höga krav på våra leverantörer och på oss själva, fortsätter Kristina Ossmark. Det gäller allt från matsäkerhet till kvalitetskontroll och kontroll av att de leverantörer vi arbetar med agerar enligt får uppförandekod. Ansvarsfullt företagande handlar om att agera transparent och schysst. Bland våra mervärden finns även ett långsiktigt miljöarbete och branschinitiativ inom socialt ansvar.

- Noga Utvalt betyder att våra produktchefer har valt ut de produkter som ska märkas med vårt eget företagsnamn: Martin & Servera. Det borgar för god kvalitet och är en garant för att du som kund ska kunna känna dig trygg och få bra kvalitet till rätt pris.

Våra egna varor är ett brett sortiment av noggrant utvalda produkter. Vi erbjuder alla kunder smakrika och prisvärda alternativ. Ewa Straméus, marknadsansvarig för Martin & Serveras egna varor, fortsätter: - Alla våra egna varor är utvalda med höga krav på matsäkerhet, kvalitetskontroll och leverantörsuppföljning. Många är dessutom miljömärkta. Aktuellt sortiment kan du ladda ner från www.martinservera.se.

Alla produkter under varumärket Martin & Servera har fullständiga produktblad på dabas.com. Nytt är att förpackningsetiketterna nu, förutom den vanliga informationen om vikt, ursprung och innehåll, även ger tips och förslag på användningsområden och tillagningsmetoder. I de fall våra produkter är av svenskt ursprung har vi valt att också lägga till landskap. Vi vet att det finns många kunder som vill prioritera produkter från den egna regionen.

Ämnen

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm