Gå direkt till innehåll
Ann Carlsson - ny i Martin & Serveras styrelse

Pressmeddelande -

Ann Carlsson - ny i Martin & Serveras styrelse

I samband med att Håkan Åkerström tillträdde som vd för Martin & Servera, avslutade han naturligtvis sitt uppdrag som styrelseledamot. Därför har en ny ledamot till Martin & Serveras styrelse rekryterats.

Vi är glada att kunna presentera Ann Carlsson som ny ledamot i Martin & Serveras styrelse. Ann är idag vd på Apoteket. Bland hennes tidigare erfarenheter finns Chef Affärsområden ICA och medlem i ICA Sveriges ledningsgrupp, Affärschef Ica Nära, Chef Merchandising Kolonial, Affärschef Ica Kvantum.

Ann Carlsson är en kunnig handelskvinna med lång erfarenhet av mat, av att bygga starka varumärken, utveckla koncept samt utveckla och driva lönsamma affärer. Vi är övertygade om att Ann kommer att bidra till Martin & Serveras framtida framgång.

 

Ämnen


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Grönsakshallen Sorunda, RP Frukt, Fällmans Kött och Martin Olsson Cashar.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm