Gå direkt till innehåll
Branschprofiler diskuterar mat i Martin & Serveras nya podcast

Pressmeddelande -

Branschprofiler diskuterar mat i Martin & Serveras nya podcast

Mat är en outsinlig källa när det kommer till gastronomisk njutning, men också när det kommer till goda samtal. I Martin & Serveras nya podcast ”På tal om mat” samlas branschprofiler för att tala om just mat. I premiäravsnittet summeras trenderna vi sett under det gångna året och gästerna siar även om vad som blir hett nästa år.

- Det finns så många aspekter på mat, många viktiga frågor att lyfta och så många intressanta röster i vår bransch. Genom att föra samman några av dem hoppas vi få till inspirerande samtal som engagerar lyssnarna och som leder till intressanta resonemang och insikter, säger Kristina Ossmark, marknadsdirektör på Martin & Servera.

I premiäravsnittet, som släpps i mitten av december, blickar gästerna tillbaka på det gångna årets trender och siar om året som ligger framöver. Vad blir nästa pulled pork? Vad ska ersätta grönkålschipsen? Tillsammans ska de också knäcka den eviga frågan om hur en trend egentligen uppstår.

Martin & Servera har bjudit en namnkunnig panel att – tillsammans med Martins & Serveras marknadsdirektör Kristina Ossmark - slå sig ner vid bordet på Hotel Skeppsholmen i Stockholm.

Premiäravsnittet gästas av:

Mattias Kroon

Frilansande matkritiker och skribent. Initiativtagare till projektet Exceptionell Råvara, tillsamman med Björn Franzén. Författat ett flertal böcker, såsom Skånska smaker och Faviken. En av arrangörerna bakom Skanör/Falsterbo Matfestival, en tvådagarsfestival för matälskare.

Magnus Johansson

Kökschef och ”husfar” för Hotel Skeppsholmen. Har tidigare arbetat som kökschef på ikoniska restauranger som Sturehof och Rival. Vunnit både ”Årets Julsenap” 2011 och ”Årets Gravlax” 2012.

Anna Ottosson

En av Sveriges mest kända dietister som regelbundet figurerar i TV, radio och tidningar. Har varit vice ordförande i Dietisternas Riksförbund i över ett decennium. Släppt flertalet böcker, föreläser och bloggar.

Jennie Benjaminsson

Knep andraplatsen i TV-programmet Sveriges Mästerkock 2011. Bloggar i idag på Allt om mat. Har dessutom hunnit med att ge ut kokboken ”Kalasgott”, designa en kökskollektion för Hemtex och starta podcasten ”Het på gröten”.

Relaterade länkar

Ämnen


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Galatea Spirits, Grönsakshallen Sorunda, RP Frukt, Fällmans Kött och Martin Olsson Cashar.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR
Kristina Ossmark

Kristina Ossmark

Marknads- och kommunikationsdirektör Kommunikation, marknadsföring 070-644 23 14

Relaterat innehåll

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm