Gå direkt till innehåll
Café och bageri – Martin & Servera satsar på nytt segment

Pressmeddelande -

Café och bageri – Martin & Servera satsar på nytt segment

Martin & Servera är redan en av marknadens största leverantörer av mat, dryck och utrustning till restauranger och storkök, men satsar nu på att utöka affären inom kundsegmentet café och bageri. Sortimentet har breddats med specialprodukter för café och bageri. Specialistsäljare har utbildats för att bättre förstå behov och verksamhet hos kundsegmentet. - Det här är en långsiktig satsning för Martin & Servera, säger försäljningsdirektör Lars Sundberg, och vi är glada att kunna presentera en riktigt bra helhetslösning för den som driver café, konditori eller bageri.

Nu har Martin & Servera utökat sortimentet med ytterligare 130 café-, konditori- och bageriartiklar. Här finns allt från specifika bageriprodukter som mjöl och mixer, marsipan, choklad för tryffeltillverkning med mera. Bland våra tusentals andra produkter finns dessutom redan allt annat caféer och bagerier behöver -  ett heltäckande och lagerlagt mejerisortiment, kaffe och te från hela världen, ett brett sortiment av grönsaker och frukt och allt som krävs inom engångsartiklar och utrustning.

Martin & Servera erbjuder också en komplett utbildningsverksamhet. Bara under våren 2015 kan Martin & Serveras GastroMerit hjälpa till med ökad kompetens i bland annat följande ämnen:

  • Choklad och tryfflar
  • Bakverk och tårtor
  • Pajer, soppor och sallader
  • Salladsbuffé efter säsong
  • Matallergier och intoleranser
  • Raw food
  • Grundkurs i livsmedelshygien
  • Driva lönsamt café
  • Nya regler kring märkning av mat

- Nu kan kunderna på café- och bagerisidan med trygghet vända sig till oss. Vi har det de behöver. Och vi förstår deras behov oavsett om det gäller produkter, tjänster, service eller utbildning, säger Lars Sundberg, försäljningsdirektör.

Relaterade länkar

Ämnen


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Galatea Spirits, Grönsakshallen Sorunda, RP Frukt, Fällmans Kött och Martin Olsson Cashar.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm