Gå direkt till innehåll
Höstens kurskatalog är här!
Höstens kurskatalog är här!

Pressmeddelande -

GastroMerit presenterar nya spännande kurser för restaurangbranschen

GastroMerit är Martin & Serveras utbildningsverksamhet för restaurangbranschen och har som mål att utbilda framtidens bästa restaurang- och kökschefer, restaurangägare, hovmästare, servispersonal, kockar, kallskänkor, matlagare och sommelierer. Här finns utbildningar inom matlagning, ledarskap, dryckeskunskap och mycket annat. 

Våra kursledare, som ofta själva driver krog eller arbetar i branschen, är handplockade för sin kunskap och för sin förmåga att inspirera och lära ut. Deras erfarenhet ger kursdeltagarna en god inblick i både teoretiska och praktiska moment.

Till höstterminen 2016 har vi fyllt på med flera spännande kursnyheter i programmet.

För den som arbetar i köket

För den som arbetar i baren

För den som möter gästen

En annan nyhet är en matinspirationsresa till New York i maj 2017, men detaljer om studiebesök, middagar mm är fortfarande i planeringsstadiet. GastroMerit ser att efterfrågan på den här typen av utbildningsresor ökar.

Relaterade länkar

Ämnen


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Fällmans Kött, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Solutions och RP Frukt.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm