Gå direkt till innehåll
Glad Påsk med svensk kyckling i Martin & Serveras egna produkter

Pressmeddelande -

Glad Påsk med svensk kyckling i Martin & Serveras egna produkter

Råvaran i Martin & Serveras frysta, råa kycklingprodukter är nu 100 % svensk. Produkterna märks med Svensk Fågel – en garanti för att kycklingen är kläckt, uppfödd, slaktad och förädlad i Sverige.


Efterfrågan på svensk fågel ökar

 – Vi vet att det finns en ökad efterfrågan på svensk fågel. Inte minst från våra kunder i offentlig sektor, säger Tomas Karlsson, inköpsdirektör på Martin & Servera. – Därför är vi glada att vi nu kan lansera våra egna kycklingprodukter med 100 % svensk råvara.

Till att börja med gäller det här de råa, frysta produkterna. Under senare delen av våren ersätter vi även råvaran i övriga egna kycklingprodukter (nuggets, drumstick och grillad kycklingklubba) med svensk kyckling.

Glad Påsk!

- Vi är glada att kunna överlämna den här fina påskpresenten till våra kunder, avslutar Tomas Karlsson.


Ämnen


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Grönsakshallen Sorunda, RP Frukt, Fällmans Kött och Martin Olsson Cashar.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm