Gå direkt till innehåll
Martin & Servera blir helhetsleverantör av öl på fat och flaska

Pressmeddelande -

Martin & Servera blir helhetsleverantör av öl på fat och flaska

Nu tar restaurang- och storköksgrossisten Martin & Servera ett ordentligt kliv ut på marknaden med ambitionen att erbjuda det allra bästa för både den ölintresserade krogbesökaren och den nördigt insatte konnässören.

- Martin & Servera har sålt fatöl tidigare men vad vi gör nu är att bredda kompetens och utbud i vår organisation så att vi kan leverera hela fatölsanläggningar. Det handlar om installation och service, och att vi ser till att anläggningarna håller absolut bästa klass för ölet. Vi har breddat sortimentet ordentligt med fatöl och flasköl – och vi ser förstås också till att drycken följer med våra ordinarie leveranser till kunden, så att allt kommer från ett ställe, berättar Ulf Sedlacek, försäljningschef för privata kunder med samordningsansvar för affärsområdet vin, sprit och öl inom Martin & Servera.

I Martin & Serveras utökade sortiment finns, förutom välkända svenska och utländska varumärken, också öl från bryggerierna S:t Eriks och Sigtuna Brygghus utanför Stockholm. Som helhetsleverantör kan Martin & Servera nu erbjuda femton olika öl på fat och många fler sorter på flaska. Det är populära varumärken och spännande lokalt producerade ölsorter.

- Martin & Servera har sålt fatöl tidigare men vad vi gör nu är att bredda kompetens och utbud i vår organisation så att vi kan leverera hela fatölsanläggningar. Det handlar om installation och service, och att vi ser till att anläggningarna håller absolut bästa klass för ölet. Vi har breddat sortimentet ordentligt med fatöl och flasköl – så att kunden numera kan få allt från samma leverantör, berättar Ulf Sedlacek, försäljningschef för privata kunder med samordningsansvar för affärsområdet vin, sprit och öl inom Martin & Servera.

Sortimentet har tagits fram och utvecklas tillsammans med specialistföretaget Galatea Spirits AB, som från hösten 2014 ingår i Martin & Servera-gruppen.

Vill du veta mer?

Ulf Sedlacek, försäljningschef Privata kunder

ulf.sedlacek@martinservera.se

Telefon 070-559 01 02

Relaterade länkar

Ämnen


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Galatea Spirits, Grönsakshallen Sorunda, RP Frukt, Fällmans Kött och Martin Olsson Cashar.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm