Följ Martin & Servera

Martin & Servera kan komma att beröras av Handels strejkvarsel

Pressmeddelande   •   Mar 29, 2012 16:54 CEST

Martin & Servera beklagar att enighet inte kunnat nås i avtalsförhandlingarna. Vi hoppas fortfarande på en lösning innan konflikten träder i kraft. En konflikt får stora konsekvenser. Då Martin & Servera är enda restaurang- och storköksgrossist som varslats drabbar det oss extra hårt. För våra kunder kan det komma att betyda problem med varuförsörjning. 

Om konflikten träder i kraft innebär det följande: 

  • Kunder till Martin & Servera Restaurangdistribution i hela landet kan komma att påverkas av leveransstörningar – helt eller delvis.
  • De verksamheter som berörs är Servera, Martin Olsson, Matsäljarna, Konservkompaniet, Dalbergs Gross, Servicegruppen, Strandbolaget och RIAB/Heselius.
  • De verksamheter som ej berörs är Martin Olsson Cashar, Grönsakshallen Sorunda, RP Frukt och Fällmans Kött.
  • Från konfliktåtgärderna undantas skyddsarbete enligt bestämmelse i Huvudavtalet mellan LO och SAF. Vi har sökt dispens för leveranser till skolor, förskolor, sjukhus, äldreboende, fängelser och militära förband.

Martin & Servera erbjuder ett brett spektrum av produkter, tjänster och koncept – för varje restaurangverksamhet. Inom Martin & Servera finns fyra verksamhetsområden: restaurangdistribution, cashar, specialistföretag samt restaurangtjänster. Martin & Servera är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en del av vår affärsidé.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.