Gå direkt till innehåll
Nina Westerlind ny vd för Martin & Servera Restaurangbutiker

Pressmeddelande -

Nina Westerlind ny vd för Martin & Servera Restaurangbutiker

Nina Westerlind, idag verksamhetschef på Grönsakshallen Sorunda Stockholm, blir ny vd för Martin & Servera Restaurangbutiker.

Martin & Servera Restaurangbutiker är ett av flera dotterbolag till Martin & Servera. Restaurangbutikernas primära målgrupp är restauranger, men butikerna är också öppna för andra företagskunder, organisationer och föreningar.

I maj öppnades den nya Bromma-butiken med ett helt nytt butikskoncept. Nu pågår planeringen för att bygga om Årsta-butiken enligt samma koncept som Bromma. I maj 2016 bytte bolaget namn från tidigare Martin Olsson Cashar till det nya Martin & Servera Restaurangbutiker.

Nina Westerlind var nästan med från starten av Grönsakshallen Sorunda, som också ingår som dotterbolag i Martin & Servera, och har varit en viktig del i Grönsakshallen Sorundas framgångsresa.

- Det känns fantastiskt roligt att få förtroendet att leda utvecklingen av Martin & Servera Restaurangbutiker., säger Nina Westerlind. . – Det är ett företag som har alla förutsättningar att växa och utvecklas på ett positivt sätt.

Håkan Åkerström, vd, är mycket nöjd med rekryteringen av Nina Westerlind.

- Det känns som att vi verkligen hittat rätt person för att driva Martin & Servera Restaurangbutiker framåt. Nina är engagerad, nyfiken och resultatfokuserad. Dessutom är hon en uppskattad chef och ledare av både medarbetare, kunder och leverantörer.

Nina Westerlind tillträder tjänsten som vd för Martin & Servera Restaurangbutiker den 1 december 2016.

Ämnen


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Fällmans Kött, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Solutions och RP Frukt.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Relaterat innehåll

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm