Följ Martin & Servera-gruppen

Nyheter

Ny webbsida

Nyheter   •   Apr 03, 2013 08:05 CEST

Martin & Servera samlar från den 1 april 2013 hela Restaurangdistribution under ett gemensamt varumärke. I samband med det lanseras också en ny gemensam webbplats.

Överprövning förfrågningsunderlag Trollhättan m fl kommuner

Nyheter   •   Mar 11, 2013 10:54 CET

Martin & Servera överprövar förfrågningsunderlag gällande livsmedelsupphandling från Trollhättan, Vänersborg, Tanum, Lysekil, Sotenäs, Munkedal och Strömstad. Martin & Servera väljer att överpröva upphandlingen av flera skäl.

Regionala och småskaliga produkter

Nyheter   •   Jul 05, 2012 08:09 CEST

Martin & Servera ser en ökad efterfrågan på svenska och regionala produkter. Därför pågår många parallella aktiviteter för att tillgodose kundernas efterfrågan.

Matsvinn - en viktig fråga i branschen

Nyheter   •   Jul 04, 2012 16:03 CEST

Martin & Servera är ledande grossist till restauranger och storkök i hela Sverige och en viktig aktör i branschfrågor. Vi är stora nog att påverka och göra skillnad. EU och regeringen har satt fokus på matsvinnet. Vi följer deras riktning.

Därför överprövar vi Västra Götalands upphandling av livsmedel

Nyheter   •   Apr 26, 2012 08:54 CEST

Att anbudsutvärdering görs korrekt är viktigt för anbudsgivare och leverantörer till offentlig sektor. När felaktigheter uppstår får det stora konsekvenser för Martin & Serveras affär och därmed för vår organisation. Dessutom kan det få till följd att upphandlande myndighet köper produkter som inte motsvarar det man faktiskt efterfrågat – och inte heller gör den bästa möjliga affären.

Nu bildas Martin & Servera

Nyheter   •   Okt 03, 2011 12:15 CEST

Servera och Martin Olsson bildar nu Martin & Servera. Den 1 jan 2012 sjösätts en ny organisation, som bland annat omfattar en ny lager- och logistikhantering. Martin & Servera blir Sveriges ledande grossist till restauranger och storkök. Företaget har totalt 2500 anställda på 15 orter och bedöms nå en årsomsättning på ca 11 miljarder kr. Kunderna återfinns i både privat och offentlig sektor.

Överprövningar handlar om LOU - inte om djurskydd

Nyheter   •   Sep 26, 2011 19:18 CEST

Under morgonen (2011-09-26) har Sveriges Radio Ekot tagit upp problematiken med skall-krav inom offentlig upphandling. Vi tycker att diskussionen är viktigt och vill gärna från Serveras håll göra några förtydliganden.