Följ Martin & Servera-gruppen

Pressmeddelanden

Martin & Servera investerar i hållbar fordonsflotta

Martin & Servera investerar i hållbar fordonsflotta

Pressmeddelanden   •   Nov 11, 2019 09:30 CET

Distribution med lastbil är en del av Martin & Serveras verksamhet. 500 bilar kör dagligen ut varor till Martin & Serveras kunder. Arbetet för att minska verksamhetens miljöpåverkan får alltså stor effekt i Sveriges kommuner. Som ett steg på vägen mot mer hållbara leveranser, investerar Martin & Servera Logistik nu i fler biogasbilar i snabb takt.

Martin & Servera digitaliserar leveransavisering

Martin & Servera digitaliserar leveransavisering

Pressmeddelanden   •   Okt 16, 2019 14:00 CEST

I dagarna inleds ett experiment tillsammans med ett 20-tal kunder till Martin & Servera Restauranghandel. Syftet är att ta reda på hur digital leveransavisering ska fungera för att det ska ge största möjliga nytta för kunderna.

Återkallning av rostbiff

Pressmeddelanden   •   Mar 20, 2013 09:46 CET

Martin & Servera återkallar grillad rostbiff, art nr 328526, efter att ett DNA-test påvisat förekomst av hästkött.

Martin & Servera skickar köttprodukter för analys

Pressmeddelanden   •   Feb 12, 2013 09:17 CET

På grund av de misstankar kring hästkött i färdigmatsprodukter som framkommit, har Martin & Servera beslutat att skicka samtliga köttprodukter under eget varumärke för testning.

Strejken avblåst

Pressmeddelanden   •   Apr 12, 2012 19:11 CEST

Avtalsparterna, Svensk Handel och Handelsanställdas Förbund, har kommit överens och det blir ingen strejk inom handeln.

Martin & Servera kan komma att beröras av Handels strejkvarsel

Pressmeddelanden   •   Mar 29, 2012 16:54 CEST

Handels har idag strejkvarslat butiker och lager i detalj- och partihandel i Sverige. Martin & Serveras lager i Halmstad, Norrköping, Årsta, Västerås och Umeå samt rangeringscentral i Västberga, med totalt cirka 1200 medarbetare, har varslats. Konflikten träder i kraft den 13 april om inte parterna träffar avtal innan dess.

Kammarrättens domslut i Sigtuna-målet

Pressmeddelanden   •   Feb 24, 2012 09:25 CET

Martin & Servera har tagit del av domen från Stockholms Kammarrätt gällande Sigtunas livsmedelsupphandling. Innan jul lämnade kammarrätten i Sundsvall sin dom gällande samma frågeställning i Rättviks kommun.

Pressmeddelande – kammarrättens dom gällande Rättvik

Pressmeddelanden   •   Jan 09, 2012 09:19 CET

Kammarrätten i Sundsvall har den 22 december 2011 avgett sin dom i processen där Servera överprövat Rättviks kommuns upphandling av livsmedel. Kammarrätten följer Serveras linje och upphandlingen kommer därmed att göras om.

Servera kommenterar Upphandlingsutredningens delbetänkande

Pressmeddelanden   •   Nov 22, 2011 10:44 CET

Omfattningen av det delbetänkande som Upphandlingsutredningens ordförande, Anders Wijkman, överlämnade till regeringen under måndagen, signalerar att utredningen tar sin uppgift på största allvar. Den analys som presenteras i ”På jakt efter den goda affären” lyfter ett antal prioriterade frågor som utkristalliserat sig under utredningens arbete, så här långt.

Martin & Servera - nytt företag på R&S-marknaden

Martin & Servera - nytt företag på R&S-marknaden

Pressmeddelanden   •   Nov 16, 2011 09:00 CET

Vid årsskiftet går Martin Olsson och Servera samman i ett nytt gemensamt bolag vid namn Martin & Servera. Det nya bolaget blir ryggraden i en mängd olika varumärken på den svenska restaurang- och storköksmarknaden. Martin & Servera ägs av Axel Johnson AB och familjen Oldmark.