Gå direkt till innehåll
iZettle Pro - ett helt kassasystem via iPad, rabatterat erbjudande via Premiumportalen
iZettle Pro - ett helt kassasystem via iPad, rabatterat erbjudande via Premiumportalen

Pressmeddelande -

Martin & Servera i nytt samarbete med iZettle

Martin & Servera Restauranghandel presenterar idag ett nytt spännande samarbete med iZettle inom ramen för abonnemangstjänsten Premiumportalen, som ger restauranger tillgång till förmånliga avtal på allt från kortinlösen, försäkring och personalsystem till musiktjänsten Spotify Business.

- ”Det är svårt för en enskild restaurang att få bra avtal om man förhandlar själv. Via Premiumportalen förhandlar vi för 2000 kunder vilket ger våra medlemmar tillgång till branschens bästa avtal och rejält sänkta kostnader”, säger Johan Granlund, chef Restaurangtjänster på Martin & Servera Restauranghandel.

Nu lanseras ett nytt samarbete med iZettle, som grundades i Stockholm 2010 och då lanserade världens första chipkortläsare. Idag erbjuder iZettle verktyg för småföretag för att ta betalt, sälja smartare och växa.

iZettle Pro speciellt framtaget för restauranger, barer och caféer är ett helt kassasystem via iPad. De kan ta betalt, öka sin försäljning, ge bättre service och fatta smartare beslut. För den restaurang som vill jobba ännu mer effektivt finns funktioner som bordshantering, lagerhantering, personalhantering, försäljningsöversikt och ett molnbaserat kassaregister som uppfyller Skatteverkets krav.

- ”Vi har länge letat efter en kassa- och betallösning som kan passa små och medelstora restauranger, barer och caféer, säger Johan Granlund. ”Flera kunder har hört av sig med önskemål om ett samarbete mellan Premiumportalen och iZettle, så vi vet att det här är en tjänst som är efterfrågad.”

Avtalet för iZettle Pro ger Premiumportalens abonnenter ett kassasystem som är användarvänligt, som inte kräver investering eller bindningstider, som ger låga transaktionsavgifter, som effektiviserar samarbetet mellan servis och kök/bar och som gör det möjligt att övervaka försäljningen i realtid.

- ”iZettle Pro är fulladdad med funktioner som hjälper restauranger, barer och caféer ge sina kunder bättre service och fatta smartare beslut. Vårt samarbete med Martin & Servera är ett perfekt sätt för oss att komma i kontakt med tusentals restauranger. Vi ser fram emot att hjälpa deras kunder att göra vardagen enklare,” säger Natalie Eklund, sälj- och partnerskapschef på iZettle.

Kontaktpersoner:

Johan Granlund, 070-642 32 33, johan.granlund@martinservera.se

Onur Yildiz, 076-001 96 35, onur.yildiz@izettle.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm