Följ Martin & Servera

Matti Pulkkinen blir COO på Chipsters

Pressmeddelande   •   Nov 25, 2019 10:52 CET

I fredags fick personalen på Chipsters information om att Matti Pulkkinen tillträder som Chief Operating Officer på Martin & Serveras finska bolag, Chipsters Oy. Han kommer närmast från rollen som vd för importföretaget Haugen-Gruppen Oy. Uppdraget är att vända utvecklingen tillsammans med ledare och medarbetare.

- Vi har kommit överens med Matti att hans roll blir ett interimsuppdrag som COO för Chipsters som vi sedan hoppas kunna göra om till en permanent vd-roll, berättar Liv Forhaug, koncernchef, som fanns på plats för att presentera Matti Pulkkinen på Chipsters kontor i Kerava utanför Helsingfors.

Matti Pulkkinen har lång och bred erfarenhet av försäljning och foodservice, med mer än femton års erfarenhet som företagsledare med tyngdpunkt inom försäljning och marknad. Närmast kommer han från en roll som vd för importören Haugen-Gruppen Oy, som säljer och marknadsför ett antal kända internationella varumärken på den finska marknaden till både dagligvaru- och foodservice-kunder. I botten är han ekonom med examen från universitetet i Vasa.

- Jag är glad att vi nu kan presentera Matti, som har en mycket solid erfarenhet men också är en uppskattad ledare som är duktig på att skapa involvering och teamarbete, säger Liv Forhaug.

Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.