Gå direkt till innehåll
Med sikte på att bli mer lokala – omorganisation inom Martin & Servera Restauranghandel

Pressmeddelande -

Med sikte på att bli mer lokala – omorganisation inom Martin & Servera Restauranghandel

Martin & Servera Restauranghandel genomför en omorganisation för att skapa en mer flexibel och lokal organisation.

- Vi på Martin & Servera har ett fantastiskt erbjudande till restaurang- och storköksmarknaden som vi är stolta över – ett brett och modernt sortiment, en effektiv logistik, en framgångsrik e-handel och attraktiva restaurangtjänster. Vi arbetar samtidigt hela tiden med att förbättra vårt kunderbjudande och nu tar vi nästa steg för att offensivt och mer lättrörligt nå ut till fler, säger vd Irene Waldemarson.

Martin & Servera skapar åtta försäljningsområden i landet – i stället för dagens fem större regioner.

- Kunderna finns lokalt och med detta blir vi mer tydliga i vår närvaro på varje lokal marknad. Vi skapar kortare beslutsvägar och en mer flexibel och tillgänglig försäljningsorganisation, vilket efterfrågas av våra kunder, säger Irene Waldemarson.

Samtliga tretton säljkontor runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder, behålls men omorganisationen kommer att innebära en viss övertalighet. Den nya organisationen träder i kraft den 1 september 2018.

Ämnen

Kategorier


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Relaterat innehåll

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm