Följ Martin & Servera

Med sikte på att bli mer lokala – omorganisation inom Martin & Servera Restauranghandel

Pressmeddelande   •   Maj 09, 2018 08:40 CEST

Martin & Servera Restauranghandel genomför en omorganisation för att skapa en mer flexibel och lokal organisation.

- Vi på Martin & Servera har ett fantastiskt erbjudande till restaurang- och storköksmarknaden som vi är stolta över – ett brett och modernt sortiment, en effektiv logistik, en framgångsrik e-handel och attraktiva restaurangtjänster. Vi arbetar samtidigt hela tiden med att förbättra vårt kunderbjudande och nu tar vi nästa steg för att offensivt och mer lättrörligt nå ut till fler, säger vd Irene Waldemarson.

Martin & Servera skapar åtta försäljningsområden i landet – i stället för dagens fem större regioner.

- Kunderna finns lokalt och med detta blir vi mer tydliga i vår närvaro på varje lokal marknad. Vi skapar kortare beslutsvägar och en mer flexibel och tillgänglig försäljningsorganisation, vilket efterfrågas av våra kunder, säger Irene Waldemarson.

Samtliga tretton säljkontor runt om i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder, behålls men omorganisationen kommer att innebära en viss övertalighet. Den nya organisationen träder i kraft den 1 september 2018.

Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.