Gå direkt till innehåll
Emelie Hansson, ny hållbarhetschef hos Martin & Servera-gruppen från aug 2022. (Pressbild från ICA)
Emelie Hansson, ny hållbarhetschef hos Martin & Servera-gruppen från aug 2022. (Pressbild från ICA)

Nyhet -

Emelie Hansson - ny hållbarhetschef hos Martin & Servera

Emelie Hansson blir ny hållbarhets- och kvalitetschef i Martin & Servera-gruppen. Rollen är central för koncernens strategiskt viktiga hållbarhetsarbete. I rollen ingår också ett övergripande ansvar för bolagens efterlevnad av certifieringar och lagkrav inom hållbarhet och kvalitet.

Emelie kommer närmast från rollen som senior hållbarhetsledare och strateg för ICA Gruppen och har tidigare haft liknande roller hos både Coop och Lidl.

- Jag ser verkligen fram emot att få utveckla och driva hållbarhetsarbetet tillsammans med hela organisationen. I grunden finns mitt stora intresse och min erfarenhet av att arbeta med livsmedelskedjans hållbarhetsfrågor. Martin & Servera har ett stort engagemang för de här frågorna och det ska bli roligt att få fortsätta det fina arbete som redan görs  - hela vägen genom värdekedjan, från producent till kund, säger Emelie.

Emelie Hansson tillträder tjänsten i augusti 2022.

Ämnen

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm