Gå direkt till innehåll
Pressbild från KSSS, Gotland Runt
Pressbild från KSSS, Gotland Runt

Nyhet -

Martin & Servera, Picsmart och Galatea levererar matkassar till Gotland Runts besättningar

Världens största årliga havskappsegling Gotland Runt startar från Stockholm den 2 juli. Martin & Servera-gruppen representeras i eventområdet på Djurgården av Martin & Servera Restaurangbutiker som, tillsammans med Picsmart, ser till att besättningarna får med sig mat för tävlingen.

Över 300 båtar startar inne på Stockholms Ström för att segla ut genom skärgården, runda Gotland och till slut gå i mål i Sandhamn. Banan är ca 250 sjömil. Rekordet är 27 timmar, 4 minuter och 9 sekunder. Men för de flesta tar seglingen närmare 3 dygn. Arrangör är KSSS, Kungliga Svenska Seglarsällskapet.

Martin & Servera Restaurangbutiker och Picsmart erbjuder segelbåtarnas besättningar mat för tävlingen. Ett lämpligt seglarsortiment har paketerats och erbjudits alla deltagare. Beställda matkassar körs ut till Martin & Servera Restaurangbutikers och Picsmarts eventtält för upphämtning dagen innan avfärd, lördag den 1 juli.

Även Martin & Serveras dryckesspecialister, Galatea, är på plats med läskande drycker för besökarna i eventområdet på Djurgården, Race Village.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen

Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm