Gå direkt till innehåll
Martin & Servera skapar restaurangbranschens bästa rekryteringsplattform

Nyhet -

Martin & Servera skapar restaurangbranschens bästa rekryteringsplattform

Cheffle Rekrytering är en digital tjänst från Martin & Servera som hjälper restauranger som söker personal genom rekryteringsprocessen – från skapande av platsannons via spridning i rätt kanaler till proffsig kandidathantering från ansökan till jobb.

- Ambitionen är att Cheffle ska bli restaurangbranschens självklara rekryteringsplattform och vi är på god väg. Inget annat verktyg på marknaden är både branschspecifikt och hanterar hela rekryteringsprocessen så enkelt, säger Anna Grandt, chef digitala kanaler och e-handel på Martin & Servera Restauranghandel.

Cheffle Rekrytering hjälper kunderna att;

  • Skapa en attraktiv platsannons genom bra stöd och mallar
  • Sprida och rikta annonsen effektivt via rätt digitala kanaler och grupper
  • Nå kandidater som verkligen vill jobba i branschen
  • Hantera rekryteringen enkelt genom ett strukturerat flöde genom hela processen

Cheffle är tillgängligt även för restauranger som i dagsläget inte är kunder till något av bolagen inom Martin & Servera-gruppen.

Martin & Servera söker alltid lösningar som kan hjälpa och stödja kunderna i deras vardag. Att hitta och bibehålla rätt medarbetare är en av restaurangbranschens största utmaningar och efter pandemin har problemet blivit större.

En proffsig rekrytering är en del i arbetet med att locka kompetens till branschen och skapa sunda arbetsplatser.

- Vad kan då vara smartare än en enkel och digital rekryteringsplattform anpassad för restauranger som sparar tid och ger alla sökande en proffsig upplevelse från ansökan till avslut – oavsett om det slutar med ett nytt jobb eller inte, säger Anna Grandt.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen

Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm