Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Regionala och småskaliga produkter

Martin & Servera ser en ökad efterfrågan på svenska, regionala och lokala produkter och arbetar för att öka tillgängligheten av dessa på flera sätt.

Tidigare i år startades ett samarbete med LRF som syftar till öka medvetenheten om svenska produkters mervärden samt öka tillgänglighete på den typen av sortiment för restauranger och storkök.

Inom ramen för samarbetet genomfördes ett kommunikationsprojekt, där också Svenskt Kött medverkat. Samarbetet har resulterat i en trycksak vid namn matmagasinet Svenskt. Den erbjuder intressant läsning med perspektiv från bönder och odlare, från den akademiska forskningen, från internationella skribenter och från krögare i restaurangbranschen och inköpare i offentlig verksamhet. Missa inte det! Beställ från christina.gezelius@martinservera.se om du önskar ditt eget ex.

Läs mer i relaterad dokument om vad vi gör för att utveckla och förbättra tillgängligheten vad gäller regionala produkter.

Ämnen

Presskontakt

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 1003
121 23 Johanneshov