Gå direkt till innehåll
Äntligen en försäkring skräddarsydd för restaurangföretagare!

Pressmeddelande -

Äntligen en försäkring skräddarsydd för restaurangföretagare!

I Martin & Serveras tjänstepaket ingår abonnemangstjänsten Premiumportalen som ger restaurangföretagare besparingar i både tid och pengar vad gäller omkostnader och verksamhet. Nu utvecklas Premiumportalen med en ny - och mycket efterlängtad - tjänst, nämligen en gruppförsäkring för restaurangföretagare.

Restaurangbranschen betraktas av många etablerade försäkringsbolag som en högriskbransch och det är svårt för många krögare att få ett fullgott försäkringsskydd för sin verksamhet. Därför är vi på Martin & Servera mycket stolta för att vi nu, i samarbete med försäkringsmäklare Söderberg & Partners samt försäkringsbolaget W R Berkley Insurance, kan erbjuda Premiumportalens kunder möjligheten till en gruppförsäkring anpassad för just restaurangbranschen.

Grundskydd som täcker egendom, avbrott, ansvar och rättsskydd är förstås inkluderat i den här försäkringen, men utöver det också områden som bland annat egendom under transport, kyl & frys, överfall, kundolycksfall, smittavbrott och gästers egendom. Det är helt enkelt en försäkring som är skräddarsydd för restaurangbranschen.

För att få tillgång till försäkringen krävs först och främst ett abonnemang av Premiumportalen. Ansökan om försäkring finns på Premiumportalens webb och mailas till Söderberg & Partners som återkommer med offert baserad på uppgifterna i ansökan.

Mer information finns på http://www.martinservera.se/premiumportalen/.

En annan, nyligen lanserad, tjänst i Premiumportalen är WiFi-lösning för café eller restaurang? Premiumportalens medlemmar för köpa WiFi som tjänst från Daxcom med 20 % rabatt. Det är en fast månadsavgift och enkel teknisk lösning!

Ämnen


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Galatea Spirits, Grönsakshallen Sorunda, RP Frukt, Fällmans Kött, Martin & Servera Solutions och Martin Olsson Cashar.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm