Gå direkt till innehåll
Bild på milkshake och burgare från Bastard Burgers pressarkiv
Bild på milkshake och burgare från Bastard Burgers pressarkiv

Pressmeddelande -

Bastard Burgers förlänger samarbetet med Martin & Servera

Den snabbt expanderande streetfood-kedjan Bastard Burgers väljer Martin & Servera i minst fyra år till. Bolagen har samarbetat sedan Bastard Burgers öppnade 2016 och ser nu fram emot att fortsätta utvecklas och bidra till en mer hållbar framtid tillsammans.

- Vi har haft en bra relation med Martin & Servera sen vi öppnade vår första restaurang i Luleå 2016. Det har varit avgörande för valet att förlänga samarbetet. De har genom hela samarbetet visat stort engagemang, hög flexibilitet och god service. Nu när vi har ett fyrtiotal restauranger och offensiva expansionsplaner känns det tryggt med Martin & Servera som samarbetspartner. I slutändan handlar det om helheten med en mängd aspekter – inte bara om rätt pris på rätt produkt, berättar Simon Wanler, vd på Bastard Burgers.

Med kvalitet som ledord, rötterna i Norrland och inspirationen från New York har Bastard Burgers tagit Sverige med storm. Allt kött kommer från norrländska gårdar och det finns en vegansk meny som på vissa enheter står för ungefär en tredjedel av försäljningen.

- Visionen om att ständigt bli lite bättre och samtidigt bidra till en mer hållbar värld förenar Martin & Servera och Bastard Burgers. Vi är glada över förtroendet och ser fram emot att tillsammans fortsätta hitta lösningar utanför ramarna för att utvecklas, berättar Maria Jonsson, försäljningschef kedja på Martin & Servera Restauranghandel.

Trots coronapandemin som slår hårt mot restaurang- och besöksnäringen växer Bastard Burgers stadigt. Under året har kedjan haft invigningar av nya restauranger i Sverige såväl som i Norge, Finland och New York.

Bastard Burgers har även ett separat avtal med Martin & Servera-gruppens dryckesföretag Galatea. Under våren 2020 kompetensutvecklade Bastard Burgers sin personal med stöd av en skräddarsydd utbildning från Martin & Serveras utbildningsverksamhet, GastroMerit.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Relaterat innehåll

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm