Gå direkt till innehåll
Emilia Liljeström - en av framtidens kvinnliga ledare

Pressmeddelande -

Emilia Liljeström - en av framtidens kvinnliga ledare

Chefsorganisationen Ledarna rankar varje år landets 75 främsta unga kvinnliga ledare. På 2020 års lista återfinns Martin & Serveras digitaliserings- och innovationschef Emilia Liljeström.

- Det känns väldigt roligt och mycket speciellt att vara på samma lista som flera av mina egna ledarförebilder och inspirationskällor. Kanske kan jag också inspirera någon, säger Emilia Liljeström, som är chef för digitalisering och innovation hos restauranggrossisten Martin & Servera Restauranghandel.

För att hamna på listan, som Ledarna publicerar för fjortonde året i rad, krävs att personen "uppvisar ett transparent och inkluderande ledarskap som främjar resultat genom utveckling av medarbetares potential". Det gäller att ha "hanterat betydande ledarskapsutmaningar på ett framgångsrikt sätt" och att kunna påvisa resultat. Du behöver också vara mellan 20-35 år och ha en chefsroll.

Emilia Liljeström är en av 75 kvinnliga ledare på listan. Läs hela listan här.

På ett år har hon och hennes team åstadkommit flera större förändringsprojekt som ska stärka Martin & Serveras position på marknaden.

- Vårt uppdrag är att komplettera den befintliga verksamheten med en experimentell del där vi testar nya möjliga digitala lösningar och tjänster som möter kundernas behov, säger Emilia Liljeström.

Emilia jobbar i många utvecklingsprojekt och vet att en viktig del i det arbetet är att dra nytta av många olika perspektiv. I en organisation är det lika viktigt: det behövs många perspektiv, bakgrunder och erfarenheter för att utvecklas och uppnå bättre resultat tillsammans.

- Och det är förstås inte bara en jämställdhetsfråga, utan – än viktigare – en övergripande mångfaldsfråga, säger Emilia Liljeström.

Ämnen


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm