Gå direkt till innehåll
Christer Läckgren, vd Sorundahallarna, vid prisutdelningen tillsammans med Antje Jackelén, HKH Prins Daniel och Jan Scherman
Christer Läckgren, vd Sorundahallarna, vid prisutdelningen tillsammans med Antje Jackelén, HKH Prins Daniel och Jan Scherman

Pressmeddelande -

Grönsakshallen Sorunda vinnare igen

Tidigare i höstas tog Grönsakshallen Sorunda hem priset som bästa arbetsgivare i Samhalls regionala tävling för Mälardalen. Kvällen den 25 november blev de vinnare igen när de korades till bästa arbetsgivare i hela landet vid Samhalls Visa Vägen-galan.

Visa vägen-priset delas ut av Samhall och uppmärksammar de som går i bräschen för personer med funktionsnedsättning och bryter deras utanförskap på arbetsmarknaden.

Priset går till de arbetsgivare och eldsjälar som förstår att det är viktigare att se till vad en människa kan, i stället för till vad de inte kan. Helt enkelt till de som är kloka nog att se till en persons funktionsuppsättningar. Inte för att vara snälla och vilja väl, utan för sin egen verksamhets bästa.

Motiveringen till priset som Årets Arbetsgivare 2019 löd:

Hos denna arbetsgivare är alla olika men lika viktiga. Här ses mångfald som en tillgång och annorlunda som en särskild kompetens.

Med högt ställda krav ges varje enskild medarbetare möjlighet att prestera utifrån sina egna talanger och förmågor. Och genom att låta alla göra det de är bra på kan arbetsgivaren inte bara visa upp svarta siffror utan också medarbetare som känner stolthet, arbetsglädje och lojalitet.

Därmed skapas en kultur med oöverträffad konkurrenskraft, där allt som levereras är gott.

Visa vägen-priset till årets arbetsgivare 2019 tilldelas Grönsakshallen Sorunda!

Grattis till Grönsakshallen Sorunda och deras medarbetare! Som Sorundahallarnas vd, Christer Läckgren, uttrycker det: 

- Vi vill tro att vårt samarbete skapar en ökad acceptans och förståelse för att människors olikheter utvecklar oss som individer, företag och samhälle.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Relaterat innehåll

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm