Gå direkt till innehåll
Roberto Picornell, kursledare
Roberto Picornell, kursledare

Pressmeddelande -

Martin & Servera erbjuder kostnadsfri inspiration om att skapa sunda arbetsplatser i restaurangbranschen

Att skapa arbetsplatser där alla medarbetare trivs, utvecklas och vill stanna kvar är en strategiskt viktig fråga för restaurangbranschen. Därför erbjuder Martin & Servera nu en öppen och kostnadsfri onlineföreläsning på temat ”Skapa en sund arbetsplats”.

- Uppropet för en mer jämlik restaurangbransch och den debatt som följde engagerade oss. Att alla behandlas lika och med respekt, oavsett kön och bakgrund ska vara en självklarhet, säger Irene Waldemarson, vd Martin & Servera Restauranghandel.

Att driva och leda en restaurangverksamhet är fantastiskt roligt och kreativt, men samtidigt utmanande. Tempot är högt och besluten snabba. Chefer och ledare har ansvar både för lönsamhet och arbetsmiljö. Och en ledare ska också vara en förebild, vilket är en roll att ta på stort allvar, inte minst i en bransch som är mitt uppe i en positiv förändringsresa för att bli mer jämställd och inkluderande.

- Alla vi som verkar i restaurangbranschen har ett gemensamt ansvar att driva utvecklingen åt rätt håll, säger Irene Waldemarson.

Som ett stöd i förändringsresan ger GastroMerit, Martin & Serveras utbildningsverksamhet, en kostnadsfri onlineföreläsning som ger kunskap om viktiga ledarskapsfrågor samt tips och konkreta verktyg att jobba med i vardagen. Kursledare är Roberto Picornell som är IHM-lärare, marknadsekonom och konsult inom organisationsutveckling och ledarskap med inriktning på försäljning och service.

Föreläsningen ges den 18 februari 2021 vid två tillfällen, förmiddag eller eftermiddag. Den är kostnadsfri och öppen även för den som inte är kund hos Martin & Servera.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm