Gå direkt till innehåll
Martin & Serveras medarbetare tar emot priset som Årets leverantör vid Nordic Choice Hotels konferens
Martin & Serveras medarbetare tar emot priset som Årets leverantör vid Nordic Choice Hotels konferens

Pressmeddelande -

Martin & Servera Årets Leverantör Mat & Dryck hos Nordic Choice Hotels

Martin & Servera har utsetts till Årets Leverantör inom mat & dryck av Nordic Choice Hotels. ”Vi är stolta och glada över att vi fått förtroendet i så många år och att vårt samarbete fortsätter att utvecklas positivt”, säger Johannes Reftberger på Martin & Servera Restauranghandel.

Priset delades ut i samband med Nordic Choice Hotels årliga vinterkonferens som 11-12 januari gick av stapeln på Annexet/Globen/Tele2 i Stockholm. Mer än 3500 medarbetare från Nordic Choice-koncernen samlades under några dagar för att inspireras.

Temat för årets konferens var ”Makers of movement”. Det är ett tema som mycket väl skulle kunna beskriva samarbetet mellan Nordic Choice Hotels och Martin & Servera.

- ”Sedan starten har de utmanat oss, inte minst när det gäller hållbarhetsfrågorna. Ibland kanske vi också har utmanat dem. Tillsammans driver vi positiv utveckling”, berättar Johannes Reftberger, övergripande ansvarig för kunden hos Martin & Servera.

Motiveringen som Nordic Choice Hotels gav när Martin & Servera fick ta emot priset handlade om att Martin & Servera, som trots sin storlek, också är lyhörda, flexibla och levererar hög kvalitet – varje dag.

- ”Det är det dagliga slitet för att våra kunder ska få det de behöver som är allra viktigast. Det här priset ska delas av Martin & Servera Restauranghandel, som har ansvar för kundkontakt och sortiment, och Martin & Servera Logistik, som ser till att varorna finns i lager och att leveranserna fungerar hela vägen ut till kund”, säger Johannes.

Grönsakshallen Sorunda, ett av de andra bolagen i Martin & Servera-gruppen, var också nominerade, vilket är ytterligare bevis för det goda samarbetet mellan Nordic Choice Hotels och Martin & Servera-gruppen.

Ämnen

Taggar


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött.

Presskontakt

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR