Gå direkt till innehåll
Martin & Servera - ett av Sveriges tio bästa e-handelsföretag

Pressmeddelande -

Martin & Servera - ett av Sveriges tio bästa e-handelsföretag

Martin & Serveras nya e-handel har som enda B2B-företag kvalat in på IDG:s prestigefulla topp 100-lista och som en av de tio bästa svenska e-handelssajterna.

Ovanligt med B2B-företag på topp 10

Varje år utser IDG.se webbvinnare i kategorier som bästa nyhetssajt, e-handel och mobilapp. I år är Martin & Servera med på e-handelslistan. Det är mycket ovanligt för en e-handel med verksamhet B2B (business-to-business).

"Restauranggrossisten Martin & Serveras nya nätbutik har satt ribban för framtidens B2B-e-handel", skriver IDG.se i sin motivering. "Den är mer inspirerande än många nätmatbutiker som säljer till konsumenter. Vid sidan om inspiration i form av recept och reportage finns det också onlinekurser för viktiga ämnen som livsmedelshygien. En chatt visar också att man är beredd att kommunicera med kunderna på fler sätt än via telefon. Ett föredöme för svensk B2B-e-handel."

Beskedet är glädjande efter det hårda arbete som Martin & Serveras e-handelsgrupp lagt ned det senaste året.

- Det är ett kvitto på att vi är på rätt väg och gör rätt saker. Det här visar att vi har en e-handel i framkant, som kan mäta sig med de stora e-handlarna mot privatkunder. Det är en kategori med riktigt tuff konkurrens, där vi mäter oss med sajter som Caliroots, Sportamore och Linas Matkasse, säger e-handelschef Erik Hjort.

Unikt med e-handel och innehåll i gemensam plattform

- Det som är unikt för en företagssajt är att vi har slagit ihop e-handeln och de innehållsdrivna inspirationsdelarna. Det är unikt, inte bara för konsumentsajter i allmänhet, utan även för företagssajter och det ser man i motiveringen. Det är bra att vi är tidigt ute och ligger i framkant. Det ger mervärde för våra kunder, säger Erik Hjort.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera består av Martin & Servera Sverige, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Relaterat innehåll

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm