Gå direkt till innehåll
Startsida Cheffle
Startsida Cheffle

Pressmeddelande -

Martin & Servera lanserar Cheffle, tjänst som underlättar rekrytering för restauranger

Att hitta personal är en av restaurangbranschens största utmaningar och rekrytering tar mycket tid för chefer i branschen. Därför lanserar Martin & Servera ett digitalt verktyg som förenklar, strukturerar och därför sparar tid i arbetet med rekrytering för restauranger.

Martin & Servera vill vara en strategisk partner för Sveriges restauranger, inte enbart när det gäller inköp av mat, dryck och utrustning. Det betyder att alla delar av en restaurang-verksamhet som kan dra nytta av digitalisering, effektivisering och förenkling är intressanta utvecklingsområden.

-”Vi lyssnar hela tiden på de behov som kunderna uttrycker, och att rekrytering är ett område där många vill ha hjälp är tydligt”, berättar Johan Granlund, Chef Restaurangtjänster på Martin & Servera.

Tjänsten Cheffle, som ger restauranger en enkel och effektiv digital plattform för rekrytering, har arbetats fram i nära samarbete med kunder i branschen. Genom Cheffle kan restauranger få hjälp med:

  • att skapa en attraktiv platsannons
  • sprida och rikta annonsen sprids via rätt digitala kanaler
  • säkerställa att de som söker har den kompetensnivå som krävs
  • proffsigt hantera rekryteringsprocessen – från annons till återkoppling till de som sökt

- ”Restaurangverksamheter behöver en enkel och strukturerad modell för rekrytering, så att de kan ägna en större del av sin tid åt att ge sina gäster god mat och bra service”, fortsätter Johan.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm