Gå direkt till innehåll
Träffa Sébastien Boudet i Martin & Serveras monter.
Träffa Sébastien Boudet i Martin & Serveras monter.

Pressmeddelande -

Martin & Servera på Bageri- och Konditorimässan

Den 22-24 september är det dags för Sveriges bageri- & konditorimässa i Kista - mötesplats för bagerier, konditorier, caféer, återförsäljare och grossister. Martin & Servera medverkar som utställare.

Viktig målgrupp för Martin & Servera

”Bagerier och konditorier är ett växande kundsegment för oss. På mässan vill vi visa att vi har allt som bagerier och konditorier behöver för att lyckas i sin verksamhet. Det handlar om produkter, utrustning och utbildningar”, berättar Lars Sundberg, försäljningsdirektör. ”Vi är extra stolta över vårt breda sortiment från svenska, småskaliga producenter.”

Sveriges mest kände bagare i montern

Med i montern är bland annat Sébastien Boudet som står framför bakbordet under hela mässan. Kunderna får chansen att lära sig mer om hur de kan jobba med de många olika spännande sorters mjöl som idag finns på marknaden, och är tillgängliga via Martin & Servera.

Sébastien tipsar också om hur man kan göra fyllningar från grunden som både är bra för ekonomin och miljön. Byt ut hälften av nötterna i ett bakverk till exempelvis solrosfrön eller pumpakärnor. Det lyfter smaken till en ny nivå och är också mer kostnadseffektivt. Ett annat exempel på hållbarhetsfokus är hur bagare/konditorer, kan ta till vara på skal och andra rester för att skapa intressanta bakverk.

Spännande leverantörer i montern

I montern kan besökarna på mässan också träffa representanter från spännande leverantörer som Warbro Kvarn, Löfsta Gårdsmejeri, Lemonaid/Charitea, Saltå Kvarn och Åsö Choklad.

Relaterade länkar

Ämnen


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Chipsters, Diskteknik, Fällmans Kött, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Solutions och RP Frukt.

Presskontakt

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR