Gå direkt till innehåll
Martin & Servera utmanar branschen i hållbarhet!

Pressmeddelande -

Martin & Servera utmanar branschen i hållbarhet!

En utmaning som skapar engagemang

Varje år anordnar Martin & Servera en utmaning för kunder och leverantörer. Genom den vill man lyfta viktiga frågor inom hållbarhet och ansvar samt inspirera till förbättringar. Tidigare tävlingar har rört frågor som mångfald, vegetarisk mat och minskat matsvinn.

- Tävlingen Utmaningen har visat sig vara ett effektivt och roligt sätt att få fler företag att engagera sig i viktiga frågor, säger Christina Gezelius, informationschef på Martin & Servera. – Det utmanar deltagarna att få upp ögonen för problem och lösningar i den egna verksamheten eller i branschen.

Martin & Serveras Utmaning 2017 – Hållbara Idéer!

Det finns massor med kreativa människor i restaurangbranschen. Därför handlar Utmaningen 2017 om idéer – goda idéer som förändrar och driver hållbar utveckling för branschen.

Tävlingen 2017 är öppen för tre externa tävlingsklasser:

  • kök och matsalar inom vård, skola och omsorg
  • hotell, restaurang och caféer
  • leverantörer till Martin & Servera

Nytt för i år är att Martin & Servera samtidigt arrangerar samma utmaning internt i företaget - för medarbetare.

Vad vinner man?

Vinnarna koras under våren 2017. Vinnare av respektive extern tävlingsklass vinner 25 000 kr att användas för ytterligare investering i hållbarhetsarbete.

- Utöver pengarna får vinnarna ett faktiskt kvitto på att man utför ett bra och engagerat arbete och det brukar nästan vara det som uppskattas allra mest, säger Christina Gezelius.

Anmälan

Kunder och leverantörer anmäler sig till Utmaningen 2017 via ett webbformulär på www.martinservera.se/utmaningen.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Fällmans Kött, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Solutions och RP Frukt.

Presskontakt

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Relaterat innehåll

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 1003
121 23 Johanneshov