Följ Martin & Servera-gruppen

Martin & Serveras tjänsteportal stärks med fem nya bolag

Pressmeddelande   •   Jun 22, 2020 09:00 CEST

Nya samarbetspartners inom Premiumportalen

Coronaviruset har drabbat restaurangbranschen hårt och till följd av det ser många restauranger över sina avtal för att minska kostnaderna. Nu förstärks Martin & Serveras tjänsteportal för restauranger, Premiumportalen, med tjänsteavtal från fem nya bolag.

- Det är en tuff marknad där många restauranger, caféer och barer nu kämpar med ekonomin.. Därför känns det extra roligt att vi kan bredda utbudet med fem nya företag som alla har bra erbjudanden anpassade till branschen, säger Johan Granlund, Chef Restaurangtjänster, Martin & Servera Restauranghandel.

I Premiumportalen, som är exklusiv för Martin & Serveras kunder, finns en bredd av erbjudanden om bland annat försäkringar, återvinning och el-avtal. Kunderna får tillgång till portalen mot en fast medlemsavgift och kan där ansluta till det utbud av tjänster som erbjuds. Att Martin & Servera förhandlar för en stor grupp restauranger gör priserna förmånliga jämfört med enskilt förhandlade avtal.

De nya tjänsterna och erbjudandena är:

  • Slipp som erbjuder effektiv redovisning, enkla verktyg, lättförståelig återrapportering, automatiserade flöden och vägledande rådgivning.
  • Preem där kunderna får rabatt på diesel.
  • iZettle Go sänker priset på betalningstransaktioner via Visa och MasterCard
  • Brick som är en modern och säker lösning för mobilladdning för restaurangens gäster.
  • Bokad.se som erbjuder bordsbokning och aktivitetsbokningar i ett och samma system. Här finns också en separat avhämtningsmodul för take away.

Martin & Servera Gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera Gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött.

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.