Gå direkt till innehåll
Martin & Servera bygger ny restaurangbutik i Bromma!

Pressmeddelande -

Martin & Servera bygger ny restaurangbutik i Bromma!

Nu har bygget för Martin & Serveras nya restaurangbutik i Bromma påbörjats. Butiken väntas vara klar till våren 2016. Samtidigt byter samtliga Martin Olsson Cashar-enheter i Sverige namn till Martin & Servera Restaurangbutiker.

- Vår målsättning är att i moderna restaurangbutiker kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av professionella restaurangprodukter på ett inspirerande, prisvärt och tillgängligt vis. Det ska gå snabbt att handla, det ska finnas ett brett utbud och det ska vara bekvämt, säger Jan Prytz, vd för Martin Olsson Cashar.

Enheten som byggs i Bromma blir först ut när Martin Olsson Cashar omprofilerar och blir Martin & Servera Restaurangbutiker. Ambitionen är att påbörja en utvecklingsresa och på sikt öppna fler butiker runtom i landet.

- Vi genomför de här förändringarna för Martin Olsson Cashar, som är ett dotterbolag till Martin & Servera, för att tillsammans få ett tydligt varumärke oavsett i vilken kanal våra kunder möter oss. Vi är stolta över den bredd vi har i erbjudandet tillsammans med våra dotterbolag och de möjligheter det öppnar för att utveckla våra kunders affär. Det känns naturligt att vi nu tar steget att utveckla Martin & Servera Restaurangbutiker till att nå nya kundgrupper, sådana som idag kanske tycker att det är ett stort steg att använda sig av en grossist, säger Kristina Ossmark, marknadsdirektör på Martin & Servera.

Butiken i Ulvsunda/Bromma ska stå klar för invigning i maj nästa år. Under tiden pågår arbetet med att bygga upp konceptet.

- Satsningen är något vi längtat efter länge så det är väldigt välkommet inte minst för personalen och oss i ledningen att få bygga upp den här plattformen tillsammans med Martin & Servera. Jag hoppas att våra befintliga kunder – och nya – ska tycka att det här blir lika bra som vi tycker att det är, säger Jan Prytz.

Ämnen

Regioner


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Galatea Spirits, Grönsakshallen Sorunda, RP Frukt, Fällmans Kött, Martin & Servera Solutions och Martin Olsson Cashar.

Kontakter

Kristina Ossmark

Kristina Ossmark

Marknads- och kommunikationsdirektör Kommunikation, marknadsföring 070-644 23 14

Relaterat innehåll

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm