Gå direkt till innehåll
Martin & Servera - nytt företag på R&S-marknaden

Pressmeddelande -

Martin & Servera - nytt företag på R&S-marknaden

Moderbolag, dotterbolag och säljbolag  

Rent juridiskt är moderbolaget Martin & Servera ägare till några dotterbolag, men också drivkraften i ett antal varumärken – i vardagligt tal kallade säljbolag. De rena dotterbolagen är Grönsakshallen Sorunda, RP Frukt, Fällmans Kött och Martin Olsson Cashar. Säljbolagen är Servera, Martin Olsson, Matsäljarna, Konservkompaniet, Dalbergs Gross, Servicegruppen, Strandbolaget och Riab/Heselius. 

Säljbolagen jobbar vidare med sina kunder

Martin & Serveras säljbolag kommer att ha branschens i särklass största, och bästa, utbud av allt restaurang- och storkökskunderna kan tänkas behöva. Du som redan idag är kund till något av säljbolagen i koncernen kommer även efter årsskiftet att vara kund på samma sätt – och med samma kontaktpersoner – som tidigare.

Moderbolaget – affärspartner för leverantörerna

Martin & Servera blir en effektiv säljkanal och professionell affärspartner för leverantörer till den svenska restaurang- och storköksmarknaden. En inköpsorganisation hanterar sortiment och avtal för samtliga säljbolag.

Erbjudande

Kunder till Martin & Serveras säljbolag får sortimentsbredd, leveranssäkerhet, inspiration & idéer, en långsiktig affärspartner, tjänster som sparar tid och pengar, tillgång till lokala/ småskaliga produkter och mycket mer. Säljbolagen är våra specialister som kan kundernas behov, den lokala marknaden och är experter på att skräddarsy den perfekta lösningen för varje kund.

Ansvarsfullt företagande

Martin & Servera är ett starkt företag, stora nog kunna påverka och göra skillnad. Vi fortsätter att driva viktiga frågeställningar inom miljö, djuromsorg och socialt ansvar och är ISO-certifierade enligt ISO 14001 samt ISO 9001.

Logotype Martin & Servera

Logotypen för det nya bolaget, Martin & Servera, är nu klar. Ledorden för den nya logotypen och den grafiska form som kommer att känneteckna bolaget har varit enkelhet, trygghet, värme och personlighet. Martin & Serveras roll är att vara ryggraden bakom säljbolagen och vi har därför valt en formgivning som är både jordnära och enkel.

Ämnen


Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött.

Presskontakt

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR