Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Martin & Servera skickar köttprodukter för analys

På grund av de misstankar kring hästkött i färdigmatsprodukter som framkommit under veckan, har Martin & Servera idag beslutat att skicka samtliga köttprodukter under eget varumärke, hela och sammansatta produkter, på test för att säkerställa att innehållet stämmer överens med det som står angivet på förpackningen.  

Dessutom kommer vi, i dialog med våra övriga leverantörer, att ställa krav på information och handlingsplaner i syfte att säkerställa att innehållet i de köttprodukter som marknadsförs till restauranger och storkök stämmer.

Ämnen


Martin & Servera erbjuder ett brett spektrum av produkter, tjänster och koncept – för varje restaurangverksamhet. Inom Martin & Servera finns fyra verksamhetsområden: restaurangdistribution, cashar, specialistföretag samt restaurangtjänster. Martin & Servera är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en del av vår affärsidé.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm