Gå direkt till innehåll
Martin & Serveras intranät ett av fyra nominerade till Sveriges bästa intranät

Pressmeddelande -

Martin & Serveras intranät ett av fyra nominerade till Sveriges bästa intranät

Martin & Serveras intranät Navet har nominerats till Sveriges bästa intranät. Web Service Award genomförde i höstas en webbplatsundersökning av Navet och resultatet var så bra att Martin & Servera nu tävlar om att utses till Sveriges bästa intranät.

I sex kategorier tävlar företag, organisationer och myndigheter om att bli utsedda till Sveriges bästa webbplats och intranät. Web Service Award har sedan år 2000 undersökt vilka sajter svenskarna är allra nöjdast med. En expertjury använder därefter resultatet för att utse Sveriges bästa webbplats.

- Enkelt, effektivt och tillgängligt var, och är fortsatt, våra rättesnören för intranätet. Varför är det viktigt för medarbetarna? Det är en fråga som ställts om och om igen både när det gäller utveckling av funktionalitet, men också i det löpande redaktionella arbetet med innehåll, säger Christina Gezelius, informationschef på Martin & Servera.

Vinnarna av årets Web Service Award utses den 27 januari på WSA-galan.

Nominerade i kategorin intranät:

  • Frälsningsarmen – Pärleportalen
  • If intranät
  • Martin & Servera – Navet
  • PTS – Insikten

Relaterade länkar

Ämnen


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Galatea Spirits, Grönsakshallen Sorunda, RP Frukt, Fällmans Kött, Martin & Servera Solutions och Martin Olsson Cashar.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm