Gå direkt till innehåll
Pressbild MAX Burgers
Pressbild MAX Burgers

Pressmeddelande -

MAX väljer Martin & Servera som samarbetspartner

Martin & Servera Restauranghandel har tecknat samarbetsavtal med MAX Burgers, som 2019 omsatte 3,9 miljarder kr och har cirka 130 restauranger i Sverige och Danmark. Företagen delar engagemanget för hållbarhetsfrågorna och kommer tillsammans att arbeta för långsiktigt hållbara leveranser och ett minskat klimatavtryck.

- Vi har under våren genomfört en omfattande upphandling av lagring och distribution för våra restauranger i Sverige och Danmark. Valet föll slutligen på Martin & Servera som presenterade den totalt sett allra bästa lösningen vad gäller lager, distribution och hållbarhet i hård konkurrens med övriga deltagare i processen. Vi har en spännande tid framför oss med kraftig expansion och ser fram emot ett starkt och bra samarbete tillsammans med vår nya partner Martin & Servera, säger Niclas Lind, inköpschef på MAX Burgers.

Avtal har tecknats för 3 år och kommer stegvis att implementeras med målet att vara i full drift senast vid årsskiftet 2021/2022.

- Vi är naturligtvis glada att MAX Burgers valde Martin & Servera i hård konkurrens med övriga leverantörer. Både vi och MAX är familjeföretag med ett stort engagemang för hållbarhetsfrågorna, så jag är övertygad om att vi tillsammans kan skapa goda affärer och verklig samhällsnytta, säger Irene Waldemarson, vd Martin & Servera Restauranghandel. 

Kontaktperson Martin & Servera: Christina Gezelius, informationschef, 070 813 64 02

Kontaktperson MAX Burgers: Marita Wengelin, PR-chef, 070 365 79 89

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm