Gå direkt till innehåll
Kock, kvinna och intresserad av att tävla i professionell matlagning? Martin & Servera bjuder in till nätverksträff.

Pressmeddelande -

Kock, kvinna och intresserad av att tävla i professionell matlagning? Martin & Servera bjuder in till nätverksträff.

Den som är kock och kvinna och intresserad av att tävla i professionell matlagning hälsas välkommen till en nätverksträff hos Martin & Servera. Årets Kock 2017, Johan Backeus, inspirerar och ger råd. Detta är ett samarrangemang mellan nätverket TakeOver, Årets Kock och Martin & Servera.

Som leverantör till Sveriges restauranger vet vi att det finns många kvinnliga kockar som sannolikt skulle kunna nå framgångar i tävlingen Årets Kock - eller andra matlagningstävlingar. Därför samarbetar vi med nätverket TakeOver. Martin & Servera är också stolta samarbetspartners till Årets Kock.

Nu vill vi inspirera fler kvinnliga kockar att börja tävla. Därför bjuder vi, tillsammans med nätverket TakeOver och Årets Kock, in till en nätverksträff med tema tävlingsmatlagning. Programmet innehåller:

  • Kristina Ossmark, kommunikationsdirektör Martin & Servera, hälsar välkommen
  • Johan Backeus, Årets Kock 2017, inspirerar och ger konkreta råd och tips
  • Andreas Stenberg, VD Årets Kock berättar om förutsättningarna och förändringarna i tävlingen Årets Kock
  • Lisa Lönner och Linn Söderberg från TakeOver berättar om det kvinnliga kocknätverket

Därefter avslutas med gemensam lunch i Martin & Serveras egen restaurang Bistrot. För de som vill finns möjligheten att besöka Stockholmsmässan i Älvsjö och GastroNord under eftermiddagen.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kontakter

Kristina Ossmark

Kristina Ossmark

Marknads- och kommunikationsdirektör Kommunikation, marknadsföring 070-644 23 14

Relaterat innehåll

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm