Gå direkt till innehåll
Ny vd för Diskteknik

Pressmeddelande -

Ny vd för Diskteknik

Per-Erik Kanström blir ny vd för bolagsgruppen Cleano Holding AB. Det mest kända varumärket inom bolagsgruppen är Diskteknik. Per-Erik Kanström har en lång och bred bakgrund inom Martin & Servera-koncernen, nu senast som ekonomichef i Martin & Servera Logistik.

- Per-Eriks uppdrag är att bygga vidare på det engagemang, den kompetens och den vilja att kontinuerligt utveckla affären som redan finns i bolagen, säger Omar Attar, tf koncernchef i Martin & Servera och styrelseordförande för Cleano Holding.

I kombination med förstärkt kundfokus, ökad koncernsamverkan och förtydligad struktur är målet att erbjuda den bästa lösningen när det gäller disk och servicelösningar för restaurangmarknaden.

Diskteknik är ett inarbetat och känt varumärke inom restaurang- och storköksbranschen. Företagsledningen ser stora möjligheter att med hjälp av Martin & Serveras kanaler nå ut ännu bredare och skapa större försäljningsvolymer.

Per-Erik Kanström tillträder rollen som vd omgående. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm