Gå direkt till innehåll
Interiör Martin & Servera Restaurangbutik Årsta
Interiör Martin & Servera Restaurangbutik Årsta

Pressmeddelande -

​​Nya stora färskvaruhallar i centrum – nu invigs Martin & Serveras ombyggda Restaurangbutik i Årsta

I februari gick startskottet för ombyggnationen av Martin & Serveras Restaurangbutik på Sockengränd 3 i Årsta. Nu står butiken klar. Invigning sker torsdag 26 oktober.

- Butiken har varit igång under hela ombyggnationen så det har varit en utmaning både för kunder och medarbetare, men alla är positiva och har visat stor förståelse, berättar Nina Westerlind, vd för Martin & Servera Restaurangbutiker.

Stora färskvaruhallar, förbättrad arbetsmiljö och modern frysavdelning

Den nya butiken är 4225 kvadrat stor. Fokus under ombyggnationen har varit tre nya färskvaruhallar, förbättrad arbetsmiljö och ny frysavdelning. Satsningen på färskvaruhallarna är en naturlig del i Restaurangbutikens utveckling där kaffe, kött, chark, frukt och grönt har visat sig vara viktigast för kunderna.

En annan viktig del i ombyggnationen har varit medarbetarnas arbetsmiljö. Bland annat har vi monterat in extra fönster vid kassorna för att släppa in mer ljus. Det var ett önskemål från medarbetarna i butiken.

- Vi är nöjda med resultatet och tror att kunderna kommer att älska det. Butikskonceptet som ger ett naturligt flöde genom butiken, lyfter färskvarorna och sätter produkterna i fokus genom den ljusa och avskalade butiksdesignen finns redan i Martin & Serveras Restaurangbutik i Bromma som invigdes våren 2016 så vi vet att kunderna gillar det, fortsätter Nina Westerlind.

Invigning med smakprover och erbjudanden

Under invigningsdagen öppnar butiken som vanligt kl 06.00 och har öppet till kl 20.00. De som kommer tidigt blir bjudna på frukost. Vid 10.00 besöker kockar, konditorer och leverantörer butiken för att bjuda på smakprover. Bland annat bjuder Liv Sandberg och Josefin Svensson från Stockholm Culinary Team på sötsaker och Mattias ”Fredagskocken” Larsson på kreativa pizzor.

Några av koncernens andra bolag finns på plats i butiken för att visa upp sina erbjudanden. Kunderna får träffa GastroMerit, som är Martin & Serveras utbildningsverksamhet, samt representanter från Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

Från invigningsdagen till och med söndag 29 oktober finns det premiärpriser på en mängd produkter inom olika kategorier. De kunder som handlar i butikerna i Bromma och Göteborg kan ta del av samma priser.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Chipsters, Diskteknik, Fällmans Kött, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Solutions och RP Frukt.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Relaterat innehåll

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm