Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Servera erbjuder webbaserat kostplaneringsprogram via Mashie

Mashie är ett tidsbesparande planerings- och kalkyleringsprogram för restauranger och storkök som ger användaren kontroll över råvarukostnader, en tillförlitlig näringsberäkning, enkla beställnings-rutiner, ekonomiska underlag, värdefull statistik och mycket mer. Att Servera valt Mashie som samarbetspartner beror, utöver det faktum att programvaran är funktionell, på två saker. 1. Det är ett konkurrensneutralt system som ger användaren möjlighet att ta in flera leverantörer i systemet. 2. Det är en webbaserad lösning som inte kräver installation av programvara utöver en enkel internetuppkoppling. Samarbetet ger Serveras kunder ett förmånligt avtal med Mashie för användning av webbprogrammet. – Genom att erbjuda det Internet-baserade Mashie-systemet till våra kunder har vi helt andra möjligheter än tidigare att hjälpa kunderna att effektivisera sina verksamheter, från planering och näringsberäkning av matsedlar till varubeställning och inventering, säger Göran Matz, IT-direktör på Servera. För mer information, kontakta: Christina Gezelius Marknadschef, Servera R&S AB Tel 08-672 84 31 Göran Matz IT-direktör, Servera R&S AB Tfn: 08-672 84 40

Ämnen

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm