Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ytterligare svar på DNA-analyser

Vi har idag fått ytterligare provsvar gällande Martin & Servera-produkter som skickats för DNA-analys. Totalt har vi nu fått 34 analyssvar.

Samtliga nya analyssvar är negativa, vilket betyder att de varken innehåller hästkött eller spår av häst-DNA. Den enda produkt som hittills bekräftats innehålla hästkött är den lasagne (art nr 440867) som säljstoppades och återkallades den 11 februari.

Läs gärna frågor & svar om hästkött på Livsmedelsverkets webbsida. 


Relaterade länkar

Ämnen


Martin & Servera erbjuder ett brett spektrum av produkter, tjänster och koncept – för varje restaurangverksamhet. Inom Martin & Servera finns fyra verksamhetsområden: restaurangdistribution, cashar, specialistföretag samt restaurangtjänster. Martin & Servera är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en del av vår affärsidé.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm