Gå direkt till innehåll
Foto: Magnus Fond
Foto: Magnus Fond

Nyhet -

Kalkylering och Inventering - nytt steg i Martin & Serveras digitala resa

Stora delar av den svenska restaurangbranschen använder verktyget MOR Online för att hålla koll på recept och kalkyler. Det har de gjort i många år. Nu blir MOR en integrerad del av Martin & Serveras e-handel och kompletteras med flera nya funktioner. Den nyutvecklade tjänsten döps till Kalkylering och Inventering.

Nytt steg i den digitala resan

I januari 2018 lanserades Martin & Serveras nya e-handel. Sedan har flera digitala tjänster och nya funktioner lanserats i syfte att förenkla restaurangkundens vardag och hjälpa dem till framgång. Nu tar vi ett stort nytt steg och lanserar den nya tjänsten Kalkylering & Inventering, som innehåller enkla funktioner för menyplanering, receptkalkylering och inventering. Den nya tjänsten har utvecklats och testats tillsammans med utvalda kunder.

Ny och förbättrad funktionalitet

”- Den nya tjänsten innehåller merparten av de funktioner som idag finns i MOR Online och är dessutom kompletterad med ett antal nyheter”, berättar Johan Granlund.

Den använder samma plattform som Martin & Serveras e-handel. Det betyder att kunderna bara behöver en inloggning och att kalkylering kan kopplas ihop med beställningarna via e-handeln på ett enkelt sätt.

Några av de andra förbättringarna är:

  • beställning av varor kopplat till ett recept och valt antal portioner direkt till e-handeln
  • beställning av varor direkt från inventeringslista
  • historik över hur lagervärdet förändrats eftersom tidigare inventeringar sparas
  • förenklad hantering för att lägga in nya produkter i lager
  • kundsupport via chatt, utöver telefon och e-post
  • automatiskt kunna skapa lager med det du handlat från Martin & Servera
  • kompatibelt med alla sorters devices – dator, mobil eller surfplatta

” - Funktionerna är enkla och skapar verklig nytta, inte minst i och med direktkopplingen till e-handeln”, säger Johan Granlund, chef Restaurangtjänster på Martin & Servera.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Relaterat innehåll

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm