Gå direkt till innehåll
Ari Maijanen, ny vd för Martin & Serveras finska dotterbolag, Chipsters Food
Ari Maijanen, ny vd för Martin & Serveras finska dotterbolag, Chipsters Food

Pressmeddelande -

Ari Maijanen ny vd för Chipsters Food Oy

En ny vd med lång erfarenhet av foodservice har rekryterats till Martin & Serveras finska dotterbolag, Chipsters Food. Ari Maijanen tillträder tjänsten den 15 december.

Ari Maijanen har lång erfarenhet av branschen och har bland annat varit inköpsdirektör på Wihuri Aarnio, en av de fyra större fullsortimentsgrossisterna i Finland. Han har även arbetat som affärsområdesdirektör för deras cash and carry-verksamhet. Ari arbetar för närvarande som vd för Abena Finland och tillträder tjänsten den 15 december.

- Jag ser verkligen fram emot att, tillsammans med ledningsteamet, ta mig an uppgiften att dels vända Chipsters till ett lönsamt bolag, dels driva tillväxt inom fullsortimentssatsningen, säger Ari.

Håkan Åkerström, koncernchef i Martin & Servera är glad att hälsa Ari Maijanen välkommen till koncernen och ser fram emot en positiv utveckling för Chipsters och Martin & Serveras fortsatta satsning på den finska marknaden under Aris ledning.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Relaterat innehåll

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm