Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Martin & Servera utreder möjligheten om nytt lager i Norrköping

Martin & Servera har slutit ett optionsavtal på ett år med Norrköpings Kommun om tomt för byggnation av nytt lager. Det innebär att arbetet med att utreda nybyggnation nu går in i slutskedet.

Arbetet med att förnya och utveckla Martin & Servera fortsätter. Halmstad fick ett nytt lager 2010, det nya lagret i Umeå invigdes 2016 och nu senast flyttades lagerverksamheterna från Västerås och Årsta till nytt lager i Enköping.

Marken som Martin & Servera nu har option på finns i Herstadberg, någon kilometer norr om nuvarande lager vid norra infarten till Norrköping.

- Vi har fört dialog med Norrköpings kommun sedan i höstas. Nu har vi slutit ett optionsavtal med kommunen. Det innebär att vi har skaffat oss möjligheten att förvärva en tomt för byggnation av nytt lager i Norrköping, berättar Stefan Bergström Hedmark, logistikdirektör på Martin & Servera.

Optionen innebär att Martin & Servera nu har tolv månader på sig att inkomma med ett besked till kommunen. Norrköpings Kommun håller marken under tiden.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Chipsters, Diskteknik, Fällmans Kött, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Solutions och RP Frukt.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Relaterat innehåll

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm