Gå direkt till innehåll
Restaurangbranschen träffas på Martin & Serveras mässor i höst

Pressmeddelande -

Restaurangbranschen träffas på Martin & Serveras mässor i höst

Som traditionen bjuder samlar Martin & Servera restaurangbranschen till Smak- & Inspirationsmässor för mat- och dryckesproffs under hösten. Totalt samlar mässorna nästan 7000 besökare.

På Smak & Inspiration träffas krögare och medarbetare från alla delar av restaurangbranschen. Här får de del av de senaste trenderna och nyheterna. De kan provsmaka de produkter som kommer att finnas på restaurangernas menyer nästa år. De träffar kollegorna i branschen.

Dörrarna öppnas i Jönköping den 1 oktober och avslutas i Stockholm den 6 november. Här är den kompletta listan över orter och datum.

Martin & Serveras Smak- och inspirationsmässor bjuder på intressanta föreläsningar, samtal och seminarier, och självklart massor av nya intryck och idéer. Klicka på länken för den mässa du är intresserad av för mer information.

I Jönköping och Linköping är Renata Chlumska inspirationstalare, i Umeå talar Magdalena Forsberg och Edward Blom. I Stockholm är det Klas Hallberg som inspirerar om service och värde för restauranggästen och så pratar branschprofiler som Daniel Roos och Björn Bergh.

Ämnen

Kategorier


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm