Följ Martin & Servera

Regionala och småskaliga produkter

Nyhet   •   Jul 05, 2012 08:09 CEST

Martin & Servera ser en ökad efterfrågan på svenska, regionala och lokala produkter och arbetar för att öka tillgängligheten av dessa på flera sätt.

Tidigare i år startades ett samarbete med LRF som syftar till öka medvetenheten om svenska produkters mervärden samt öka tillgänglighete på den typen av sortiment för restauranger och storkök.

Inom ramen för samarbetet genomfördes ett kommunikationsprojekt, där också Svenskt Kött medverkat. Samarbetet har resulterat i en trycksak vid namn matmagasinet Svenskt. Den erbjuder intressant läsning med perspektiv från bönder och odlare, från den akademiska forskningen, från internationella skribenter och från krögare i restaurangbranschen och inköpare i offentlig verksamhet. Missa inte det! Beställ från christina.gezelius@martinservera.se om du önskar ditt eget ex.

Läs mer i relaterad dokument om vad vi gör för att utveckla och förbättra tillgängligheten vad gäller regionala produkter.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.