Gå direkt till innehåll
Martin & Servera Solutions - för innovativa dryckeslösningar på din restaurang

Pressmeddelande -

Martin & Servera Solutions - för innovativa dryckeslösningar på din restaurang

Martin & Servera, med ett brett utbud inom livsmedel och flera specialistbolag i koncernen, förvärvade i somras bolaget 3DAB med dotterbolaget Still Sparkling Star AB. 3DAB har erbjudit vattenkonceptet Still Sparkling, grossistverksamhet inom fatölsanläggningar och service och installation. Nu blir 3DAB, tillsammans med Martin & Serveras konceptsäljarorganisation, det nya specialistbolaget Martin & Servera Solutions AB.


Dan Öfring, med lång erfarenhet från branschen och Martin & Servera, är nytillträdd vd för Martin & Servera Solutions:

- All personal har valt att fortsätta på den spännande resan vi nu har startat och det innebär att leverantörer och befintliga kunder kan vända sig till oss precis som vanligt. Vi kommer förhoppningsvis att se nya koncept och kunna möta våra kunders behov än snabbare med den hopslagna personalstyrkan och dess kompletterande kompetens.

Martin & Servera Solutions erbjuder en rad dryckeskoncept inom bland annat vatten, måltidsdryck, kaffe och fatöl. Det nya bolaget erbjuder en vattenlösning för kunden med högsta kvalitet där kunden har möjlighet att välja mellan koncepten Still Sparkling och HTVÅO. Båda koncepten värnar om miljön och hanteringen av vatten på restaurangen. Med konceptet undviks tunga lyft och det är dessutom ytbesparande. Still Sparkling står för design och riktar sig kanske främst till finkrogen. HTVÅO är ett koncept med ett antal olika standardlösningar för kontoret, lunchrestaurangen och den lilla krogen.

Martin & Servera Solutions stödjer bryggerier med fatölsanläggningar. Det vill säga: köper in rätt produkter, utvecklar lösningar och genomför biologisk rengöring. Martin & Servera Solutions erbjuder rikstäckande service och installation och specialanpassade lösningar – en anläggning behöver inte, och ska inte, se likadan ut som en annan.

Live 2 november

2 november går det nya bolaget live. Skillnaden sedan tidigare är det bredare koncepterbjudandet och den rikstäckande service som Martin & Servera Solutions erbjuder. Förhoppningen är också att på sikt erbjuda kunderna nya spännande koncept.

Michael Wirström, som var vd och grundade 3DAB och dess dotterbolag Still Sparkling AB, är nu affärsutvecklingschef på Martin & Servera Solutions och ser positivt på förvärvet.

- Vi startade 3DAB 1999 och Still Sparkling AB 2009 och påbörjade då en spännande resa. Nu kan vi kombinera det stora företagets resurser med det lilla företagets snabbhet. Resan fortsätter, fast på en högre växel.

Kontakt

Dan Öfring, 0708-53 64 08, dan.ofring@ms-solutions.se

Ämnen


Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Martin & Servera Solutions, Galatea Spirits, Grönsakshallen Sorunda, RP Frukt, Fällmans Kött och Martin Olsson Cashar.

Kontakter

Christina Gezelius

Christina Gezelius

Presskontakt Informationschef Martin & Servera Information & PR

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen
Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm