Gå direkt till innehåll

Ämnen: Industri, tillverkning

Pressbild Strawberry: Matsal, Clarion Hotel Umeå, foto: Emma Thun (bilden är beskuren)

Strawberry förlänger samarbetet med Martin & Servera

Strawberry är en av Nordens största hotellkedjor. Martin & Servera är sedan många år hotellkedjans stolta samarbetspartner. Under våren 2024 var det dags för Strawberry att upphandla ny livsmedelsgrossist för den svenska marknaden. Nu är det klart att samarbetet med Martin & Servera fortsätter i ytterligare fyra år.

Sojadialogen redovisar inköp av mer än 250 000 ton ansvarsfullt odlad soja

Sojadialogen redovisar inköp av mer än 250 000 ton ansvarsfullt odlad soja

Idag berättar Sojadialogen i ett pressmeddelande om hur svenska företag banar väg för ansvarsfullt producerad soja. Sojadialogen är 28 svenska företag och organisationer inom livsmedelssektorn som tillsammans med WWF gått ihop för att verka för användning av mer hållbart producerad soja. Martin & Servera är ett av företagen i samarbetet.

Restaurangernas bästa partner

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Martin & Servera-gruppen

Box 30212 (Lindhagensgatan 133)
104 25 Stockholm